Paste fainoase • Taietei cu un ou • Paste fainoase de la Martyber

 
 
Paste fainoase
 
 
Paste fainoase
 
 
Paste fainose de la Martyber
 
 
      Despre noi»         Paste fainoase»    Oferte speciale»    Retete»                 Contact »
 
 

Paste fainoase - coletie de retete
Martyber Srl. Salonta

1. Taietei lati cu branza si smantana specialitatea "MARTYBER"
Timp de preparare: 20 min. Complexitate redusa

Ingrediente pentru 4 persoane:

  • 400 g taietei lati MARTYBER,
  • 500 g branza,
  • 200 g smantana,
  • 20 g sare,
  • slanina sau kaiser afumat,
  • marar

Mod de preparare: Taieteii lati se fierb in apa clocotita cu sare, se scurg si se trec printr-un jet de apa rece. Slanina sau kaiserul afumat se taie cubulete, dupa care se prajesc. Taieteii fierti se pun in tava, peste care se pune branza si smantana. Se acopera cu slanina sau kaiserul prajit, impreuna cu untura rezultata din prajit. La urma se presara dupa preferinta cu marar taiat marunt. Se consuma imediat dupa preparare.

2. Supa de pui cu fidea "MARTYBER"
Timp de preparare: 40 min. Complexitate redusa

Ingrediente pentru 6 persoane:

  • 1 pui, 3 litri de apa,
  • 200 g fidea MARTYBER,
  • 200 g morcovi, 150 g telina
  • 150 g patrunjel-pastarnac,
  • 20 g gulie, un cartof mic,
  • o ceapa mica,
  • un catel de usturoi,
  • 20 g sare, 1 g piper boabe

Mod de preparare: Puiul, dupa ce a fost curatat, se trece prin flacara, se spala si se pune la fiert impreuna cu legumele curatate, spalate si taiate in sferturi. Daca pasarea este batrana, legumele se vor adauga la fiert cand pasarea a fiert pe jumatate. Dupa fierberea puiului si a zarzavatului, se fierbe fideaua timp de un minut, in apa clocotita cu sare, se strecoara, apoi se introduc in vasul cu supa. Se serveste cu verdeata taiata marunt, puiul fiind proportionat si servit cu legumele.

3. Tochitua "MARTYBER"
Timp de preparare: 40 min. Complexitate redusa

Ingrediente pentru 4 persoane:

  • 400 g spirale MARTYBER,
  • 150 g carne de porc,
  • 50 g ficatei de porc,
  • 50 g carnati de casa,
  • 1-2 catei de usturoi,
  • pasta gulas, condimente,
  • sare, piper

Mod de preparare: Se caleste carnea, se pun ficateii, se adauga usturoiul, pasta gulas, sare, piper si la final carnatii. Se adauga putina apa sa se obtina un sos. Se fierb pastele MARTYBER conform instructiunilor de pe pachet. Se strecoara si se pune putin ulei peste ele. Se folosesc ca garnitura langa tocanita.

4. Pene "MARTYBER" cu carne
Timp de preparare: 30 min. Complexitate redusa

Ingrediente pentru 4 persoane:

  • 400 g pene MARTYBER,
  • 500 g carne tocata amestec,
  • facultativ 3-4 carnaciori afumati,
  • 1-2 cepe in functie de marime,
  • suc de rosii sau bulion (conserva),
  • ulei, cimbru,
  • condimente pentru carnea tocata.

Mod de preparare: Penele se fierb inainte, dupa instructiunile de pe pachet. Se scurg si se amesteca cu putin ulei. Intr-o cratita se caleste ceapa taiata marunt pana devine sticloasa. Se adauga carnea tocata, condimentele, cimbrul. Daca se pun carnaciori, se taie feliute si se calesc impreuna cu ceapa. Tot amestecul se fierbe bine, adaugand la nevoie apa. Aspectul trebuie sa fie de sos. Aproape de final se adauga sosul de rosii. Se mai lasa sa dea in 1-2 clocote. Peste paste se pune amestecul de carne. Se serveste ca mancare de sine-statatoare.

 
 
Paste fainoase • Sc. Martyber Srl. • Strada Independentei nr. 1, Salonta, Bihor, Romania • Mobil: +40-722-281-237
Telefon: +40-259-373-253 • Fax: +40-259-370321 • Mail: info@pastedesalonta.ro
 
 
Paste fainoase
 
   
 
Magazine online SEO Romania